Dole® Foodservice:
Solutions culinaires pour les fruits

Fruits en conserve
Conçus dans un souci de commodité et de réduction des coûts de main-d’œuvre, les fruits en conserve DOLE® offrent une qualité et une saveur uniformes.

Bols de fruits®
Une façon pratique et délicieuse de servir vos fruits préférés, tout au long de l’année.

Ananas en conserve
L’ananas en conserve DOLE® offre une commodité inégalée et de délicieux fruits entièrement naturels à pleine maturité.

Boissons
Beverages
Étanchez la soif de vos clients avec les boissons rafraîchissantes de DOLE®.
S’attaquer à la dysphagie dans les services alimentaires
La dysphagie, ou difficulté à avaler, est un problème qui touche souvent les personnes âgées. Le cadre de l’IDDSI a été développé pour aider à mieux servir ces personnes, en fournissant une échelle pour mesurer l’épaisseur des aliments et des boissons.

Abonnez-vous à notre bulletin d’information
Restez au courant des derniers lancements de produits, des offres et des tendances du secteur.
Dernières inspirations culinaires

Gâteau d’avoine aux poires et à la vanille
Naturellement sucré et parfait pour le déjeuner ou le brunch!

Poulet rôti aux pêches glacées au vinaigre balsamique
Frais et plein de saveur!
Découvrez nos derniers produits
Our Promises For A Brighter World
Learn more about our promises and commitments to the UN Sustainable Development Goals.
Contributing To Good Nutrition for 1 Billion people by 2025
We aim to promote good nutrition via available, affordable, and acceptable products, while helping tackle agricultural and economic pressures (i.e., pest and disease, pricing).
Working Towards Zero Fruit Loss by 2025
We seek to achieve zero fruit loss through optimizing fruit recoveries, repurposing edible food waste and valorizing non- food waste as renewable energy or animal feed.
Working Towards Net Zero Carbon in Our Operations by 2030
We are revolutionizing farming with precision agriculture and Industry 4.0 technologies, accelerating our progress toward net-zero carbon emissions despite COVID-19 challenges by reducing Scopes 1 and 2 emissions through energy optimization, and a shift towards renewable energy sources.
Working Towards Zero Processed Sugar
We are driving innovations that enhance the taste of our products while implementing an educational approach to help consumers make healthier food choices.
Aiming for Zero Fossil Fuel Based Packaging by 2025
We strive to eliminate fossil fuel-based plastic packaging by integrating sustainability principles, simplifying packaging, reducing material usage, and promoting recyclability across our value chain, reflecting our commitment to a more sustainable future.
Shared Value for All Stakeholders
We are committed to positively impact the communities and countries where we operate, as we aim for holistic progress and sustainability, making our shared value ambition relevant to all stakeholders.